Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara olyckligt kär


Du tar alla gåvorna och lämnar mig, tom

Jag levererar
till din
port

Exklusiv chocklad
från Schweiz, vin från 1700 talet
och skatten vid slutet av regnbågen


Jag söker
upp försvunna släktingar
oupptäckta fästingar
och ger dig all tid
i världen
att smälta
min generositet

Jag väntar

förgäves




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-06-23 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan