Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar nerifrån och går uppåt


Hos mig brukar det börja i fötterna
sen sprider det sig sakta uppåt.

En lätt kramp i vaderna
knäna de böjer sig i ett akut läge
mina lår hoppar av händernas applåder
höfterna rullar för att försöka komma undan
inuti min mage känns det som sockerdricka
i hjärtat flaxar fåglar
de flyger till mina lungor
och via mina luftvägar tar de sig ut kvittrande
tillsammans med det befriande skrattet 




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-23 20:38



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
hi hi... hääärlig text!
2007-06-28

    sunnanvind
Tihii....härligt!!!
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP