Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är ej helt nöjd. Hoppas på kommentare tips och kritik.


Åh du Vandrare

Åh du enkle Vandrare,
tala till mig.
Visa mig kartan, stigen riktningen.

Åh du store Vandrare,
ge leken liv.
Låt skratten och tårarna råda.

Åh du gamle Vandrare,
bred ut gräset
bränn bort minor och granater.

Åh du unge Vandrare
skapa Liv.
Lev i harmoni med bäcken.

Åh du vise Vandrare,
råd i världen.
Lär oss lyssna till ditt namn.

Åh du Vandrare,
Tillit respekt.
Kärlek är ditt namn.




Fri vers av sachie
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 23:17



Bookmark and Share


  issac.a.m
VACKERT
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie