Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väntanssekund mindre

 

 

vandrande i min djungel

i ystra snår av bilder

och ett ständigt flöde

faller vatten över kropp

gror varje frö

till nya fruktbara plantor

blir varje du till en blomma

var steg en väntanssekund mindre

varje andetag ett koncentrat

av känslor

 

för dig

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-06-23 23:37



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
*älskar*
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt