Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min ikväll .

ska vi träffas ikväll älskade kaospojke? ska vi spy ner världen tillsamans ?

så snälla du .. låt mej får höra din andetag.

Får jag känna din heta kropp och din kuk i min hals. snälla du..

med din sats , min egen saliv och spyor i antisktet så är jag känslokall och stark.

Snälla älskade du, gör mej stark ikväll .




Övriga genrer av Ångestbarn
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 11:37



Bookmark and Share


  theas
jag känner igen mig i dig. läs mina dikter?
2007-07-25

  Ola Rydberg
Ja starkt och berörande
2007-06-24

    RebeccaW
Hu, du skriver så att det ryser i mig, jag vet inte vad det är, men det fångar!
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn