Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är våran i år igen.

Renget, hösten
Och ja du såklart.

Du och jag,
I en Busskur.

ögon som möts och blyga leenden.
Kalla händer som rör vid varann.

Händer Som håller i,
Händer som inte sviker.


Händer i höst,
Händer i Vinter
Händer i vår och sommar.








Fri vers av Ångestbarn
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn