Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville bara prata lite ..

Jag var där idag, vandrade genom alla rum som ett levande lik medans sagorna om tigern och \"vart ska du gå du lilla Fänta\" dunkade i mitt huvud. Jag tog på allt jag visste att du hade rört. rum efter rum efter rum , alla tårar som jag så länge hållt emot bara rann och saknaden skrek i mej. Jag gick upp och ner i trappan och undrade hur många gånger mina fötter hade sprungit upp och ner i den.

Det gör så ont och det luktar Farfis i hela huset, jag vill vara liten igen och sitta i det knä och lösa korsord. kan jag inte bara få läsa en sista läsläxa ? eller bara få hjälpa dej skala potatis ?

Kommer du ihåg busken där vi alltid åt krusbär eller plommonträdet ? , du vet det jag ramla ner ifrån?

När jag är på väg ner i källaren gör det för ont, det här går inte. Undra hur många , timmar , månader och år av min barndom jag har spenderat där nere med dej ? Snikrat och sågat mej i fingret. lukten när vi satt där nere och rökte fisk jagade mej.


Hör du mej när jag partar med mej ? ser du mej ? Jag älskar dej något otroligt och jag äcklas av alla matrialister,du är sjuk i huvudet och du förtjänar ett skott i pannan. Jag hatar dej !


Finns det någon rättvisa någonstans så ses vi snart igen.
Idag gör det bara så himla ont .




Fri vers av Ångestbarn
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-10-06 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn