Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 mot 1 värld

Dom skrattar åt oss och säger att vi inte passar ihop,
Jag skarttar åt dom, dom passar inte i min omgivning.




Övriga genrer av Ångestbarn
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-24 23:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rätt inställning!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ångestbarn
Ångestbarn