Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland handlar det bara om att tycka något alls.


När det kursiva säger allt

Jag tycker mycket om dig,
men det betyder inte
att jag tycker mycket om dig




Övriga genrer av Paulina B
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina B