Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt till den person jag alltid gör besviken.


Självbedrägeri

Förlåt mig för att jag alltid tvingar dig att vandra på fel stigar. Förlåt för att jag gör dig illa om och om igen.

Den här gången blir det bra. Någon gång ska väl du också vinna. Så låter det. Var inte rädd. Gör bort dig. Blotta strupen. Låt dem trampa på dig. Våga misslyckas för det är ju faktiskt allt du kan. Ge inte upp fast det du försöker göra är omöjligt. Ignorera smärtan. Den är bra för dig.

Förlåt för alla gånger jag gjort dig besviken. Men det är lättare att lura sig själv än andra. Därför fortsätter jag.




Övriga genrer av Paulina B
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-05-31 15:38



Bookmark and Share


  Nattis83
Så bra skrivet! Jag känner igen mig i vartenda ord! Din text är stark och den når verkligen ut! /Natalie
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Paulina B