Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkade fladdermöss

Mycket skall gå
förbi obemärkt
mycket skall
tala och tala
och tala
Det är ord som försvinner som
gör allt farligt
Innehåll kan
få en vändning
med oförutseddbara
konsekvenser
Mycket skall
raderas för att
lämna plats åt
nytt
Men gammalt
som hänger kvar.
som torkade
fladdermöss, vägrar
retirera
Jag skall
försöka sluta
imitera
Niagara
Det är nog värre
Men, det var du
som valde,
inte jag
Du får svälja
vad det nu är
som trycker i
din hals




Fri vers av Salt2
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 18:39



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Gillade det lite udda i denna
(gammalt som hänger kvar som torkade fladdermöss)

eller

(Jag skall försöka sluta imitera Niagara)

bra
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Salt2