Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först

När många allt
kan mitt
Du är det ej
Människor så
Jag - när gyllene
inte kära jag
Jag som jag, jag, jag!
Mardröm!
Det jag
En flaska, det
glaset jag
Jag, alla känner till
stranden
solen - god natt
Hur kan jag ge?
I var mannen
Jag - hon
Det vad du är
Önskar ett hallå!
Ja, när - lyssna!
Igår, det då...
när vi, jag (jag?)
I skulle...
... jag glider...
jag, innan det
Varje, ja, vinterkyla
Barnet
Jag (hon) jag så...
visa vad jag var idag
Jag ibland
Kan inte de (hon - du)?
Ångest
Det, att dock, tar
mycket
Dessa man slapp
Den då?
Jaha... Jag. Han.
Hur är jag
som kärlek?
Jag inbillar...
Födas här
Åh, ser länge!
Luktar ingen
Djupa, om så
Beundran - jag




Fri vers av Salt2
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-06-24 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salt2