Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en vän.

Du får mig att falla som ett tunt löv,
när jag får höra din mjuka röst.
Du får mig att vara varm i hela min kropp,
när jag får känna din mjuka kropp emot min.
Du får mig på glada tankar,
när jag är deppig och ledsen.

Innan vi mötes, var hela min värld mörk och tyst.
Nu när det gått ett tag, har du fått min värld ljusna och fått fåglarna att kvittra.

Tack vare dig, mår jag bra igen och det tackar jag dig så för.
Du är värld mycket mer än världen för mig min vän.




Fri vers av dikta_flikkan
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dikta_flikkan