Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar dig Malaco <3

Jag kan aldrig glömma din underbara närvaro
När man satt med dig var man så lycklig och glad för att vara vid din sida
Allt var så bra och glatt tills den dagen jag fick reda på att du skulel till en annan familj
Alla de busiga sakerna vi gjorde tillsammans
När vi satt där ute på gräsmattan och sjöng för varann
När jag gick på promenader var du alltid så glad och lycklig för att gå på promenad med mig
Du var alltid så glad
Jag hoppas du är glad där du är nu
Jag är så besviken att jag aldrig fick säga adjö till dig
Varje gång jag tänker på dig, rinner det tårar från ögonen
Jag kommer alltid minnas de minnen och stunder vi alla hade med dig mest de minnena vi två hade tillsammans
Jag var så trygg att fick ha dig vid min sida
Nu när du inte är här vid vår sida är allt obeskrivligt trist
Du gjorde stämningen tryggt och glatt
Alla var så glada och trygga när vi ahde dig vid vår sida.

Jag saknar dig verkligen mycket Vår älskade Malaco
Vår lilla vovve,
Växte upp i en hund kull och kom in i en helt underbar familj och sedan får man reda på att de inte kan ha dig längre pogrund av alergi
Vi alla är besvikna och ledsna för deta som hände
Vi älskar dig så
Glöm inte bort att du finns i våra tankar och drömmar
Älskar dig.




Fri vers av dikta_flikkan
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-06-25 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dikta_flikkan