Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
val här i livet är inte så enkla som de verkar.... Jga vill inte ha punkterna eller gångertecknen.. men får inte strukturen jag vill då. SÅ tänk bort dem. :D eler om du har något tips dela gärna med dig.


Välj en!

*********Så stod jag där******

snökristall.....................................stjärna.

våg...............................................vind

Äpple............................................päron

yxa...............................................kniv

himmel.........................................helvete

färg..............................................svartvitt

höger...........................................vänster

stor dörr.......................................liten dörr

lätt...............................................svår

sand.............................................klippa

*********olika ändå lika.*********

*****Underbara och hemska******

******var och en på sitt sätt.*******

*********** Välj en!**************





Fri vers av sachie
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-06-24 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie