Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gamla huset

Jag gick igenom det
gamla huset

jag kände lukterna
hörde ljuden
paniken, stressen,
skratten

Jag
såg för mitt inre
min yttre resa
på golvet i hallen låg biljetten
som var stämplad,
blodig och söndervikt

I trädgården står
det enorma magnoliaträdet kvar
och rutan
i vardagsrummet
är nog lagad
nu

Kanske
doftar källaren,
hopp





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-25 13:31



Bookmark and Share


  Sparven
Hoppet är det sista...
o det fanns kanske i källaren..

Bra Bra
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan