Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min lyra

Min lyra är full av strängar,
några spelar jag ofta på,
andra används mer sällan
och vissa är helt orörda.




Fri vers av Krister Andersson
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-06-26 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krister Andersson
Krister Andersson