Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från tanke till text

Tanke för tanke, bokstav för bokstav, ord för ord. Mening för mening, stycke för stycke. Sakta växer du fram.

Skriver några rader, läser, känner efter, suddar, lägger till, drar ifrån.

Läser, läser tyst, läser viskande, läser högt.

Känner. På rytmen, på orden och på innehållet.

Tanke för tanke, bokstav för bokstav, ord för ord. Mening för mening, stycke för stycke. Sakta växer du fram.




Fri vers av Krister Andersson
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-12-29 11:17



Bookmark and Share


  glittertindra
ett konstant skapande...
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Krister Andersson
Krister Andersson