Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara roligt när jag skrev den- tänkte bla på tvåsamhet o dess ombylighet


Talpositioner

Högre lägre
flyta ovanpå
borde stå utanför
måste se inåt

Vad menas med introvert lägesrapport?

Upphöjd i talarstolen
stå över
stå över allting
allt upphöjt till två
linjärt-utslätat-nivålagt

Kära hjärtanes vilket ben skall man stå på?

prövar ett otal gånger
vinglar och vinglar
ser uppåt

Flax, flax.
måste se linjärt
0+0=Otal




Fri vers av Marie-Louise Hallgren
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 09:59



Bookmark and Share


    Bim
Ler igenkännande,-tycker om texten.Hälsn.Bim
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Marie-Louise Hallgren
Marie-Louise Hallgren