Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksamhet

Längtans blick utan blygsel
Kärleksfull hand utan tveksamhet

Sinnlig närhet utan andrum
Behärskad känsla utan skärskådande
Längtar efter längtan

Ser efter mycket
Vill, men tar tillbaka
Vet ingenting
Vet allt
Slut mej nära dig




Fri vers av Marie-Louise Hallgren
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 10:43



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra text!
Jag känner igen mig i den.....
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marie-Louise Hallgren
Marie-Louise Hallgren