Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragmentisering.


lampsken är vitt eller gult blått eller rött och är ju så
förfärligt räddande
pärmar är afyra eller mer det finns mappar och de är så
otroligt organiserande
jag delar in mitt liv i ljus och mörker
delar in i sorg och glädje
jag använder alla glödlampor (energispar också)
ställer upp alla pärmar på en prydlig rad
sitter här med livet i fragment och konstaterar
att inga nyanser är tillräckliga
inga förvaringar är nog tillgodoseende
härmed slutar jag leta
efter lösningar




Fri vers av dekorativ
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dekorativ
dekorativ