Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egentligen.

tågstationer tårar. taggtråd tvinnar. tändstickor torkar.
nu syns bara en stjärna ja, de andra flydde från mittpunkten och den som lös starkast sprang längst. bort.
andar viskar. människor surrar. tankar maler.
nu är det bara änglar som hörs deras melodier spelar högt. ovan himlarna, som lovade.
löften som bröts, skrik som tynade, ostron som svaldes. med äckel i halsgroparna.
fingrar som fingrar i halsar som halsar. ren vodka. eller var det vodka martini? med en skiva citron i, hursomhelst.
solar som lös. hudar som skars. droppar som föll, mot marken.
liv som byttes ut. komedier mot tragedier. hustak det stods på och byggnader det nästan hoppades från. men egentligen vågade ingen. ingen vågade livet.




Fri vers av dekorativ
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dekorativ
dekorativ