Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teorier.

iscensatta tårar i följe med
fördolda glädjebudskap
nedskrivna profetior går hand i hand
med outtalade sägner om liv som en gång funnits
om död som förblir
ord formar meningar som formar
skapelseberättelser
om öden bortom det förflutna
tilltrasslade relationsteorier om
relativitet och gravitation
oerhörda krafter möts i en explosion
av övergående förtjusning
och berusning och det syns inte längre
bakom maskerna om äktheten finns
men var annars om den borde




Fri vers av dekorativ
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dekorativ
dekorativ