Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek som aldrig blev


i ingenmansland

Jag försöker säga det obesvarade
med åtbörder med blickar
kan bara tro de når halvvägs
Att min längtans värmehud blir rörd av kärlekshand
är i sanning känslans rörelse i förverkling

Jag lägger vikten vid att det lättsamma
skall fylla våra möten
att innebörden hellre skall vara innerlig glädje
än påtagligt rusiga av kärleksfylla
jag är varsam i valet av ord
återhållsam som för att förlänga våra möten

Jag förbjuder att skymten av dej
skulle ge mig kärlekstankar
att jag skulle bli berörd av doften
du lämnar kvar

Lätt och sinnligt berör du
låt det kanske vara så




Fri vers av Marie-Louise Hallgren
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-06-26 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie-Louise Hallgren
Marie-Louise Hallgren