Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en vecka kan en människa förändras totalt.


Vem Är Du?

Det är roligt
hur du förändras
Nästan otroligt
hur du åldras

Du for iväg
och kom tillbaks
Men något där
gav eftersmak

Du säger: \"Tid,
tar kål på allt\"
Jag står brevid
din hand är kall

Och så ibland
jag undrar när
Släpper du min hand
och går iväg?




Fri vers av Johan Hargne
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-06-27 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne