Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min favoritkroppsdel hos kvinnan


Min lidelses rot

I ett rum av kärleksdoft iakttas min lidelses rot,
en förmörkad silhuett mot ett brandgult skimmer,
linjen vandrar vackert längs med den graciösa bukten,
en enskild del av fullständigheten som lyfter prakten,
lusten kliver slumrande ur sitt bo,
hänförd av fägringens lockelserop,

så vacker,
så skön,
så öm,
så kvinnlig….




Övriga genrer av Ola VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-06-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola
Ola VIP