Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förmågan att uttrycka sin kärlek i ord kan ibland te sig klent i jämföran med vad hjärtats kärna slår.


att ÄLSKA som ord

Jag viskar i ditt öra
\"Jag älskar dig\"

du fängslar mina andetag
du omfamnar min blick
du förnimmer min beröring
du smuttar mina läppar

och förkovrar dig i ordens andemening
ändock faller det i ringa

ty

att ÄLSKA som ord
betvingar aldrig
att ÄLSKA som handling




Övriga genrer av Ola VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 17:08



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
\"älska tiden\"
ja det borde nog fler göra
så kanske världen ter sig
lite vackrare
glad att få läsa dina
fina ord härinne igen Ola
alltid lika finstämt
kärleksfulla ord som går
rakt in
Tack för denna.
Åsa
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola
Ola VIP