Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fiktion

… vars planta befruktas av målsmäns profiterande på barnens överlevnadsinstinkt.

En fiktion som utan rättfärdighet våldför sig på moralens ursprung.

En fiktion som genom sin giriga despotism utnämner sig själv till tröstens källa.

En fiktion som avlägsnar meningen med vår blotta existens från vår sanna jord, till en diktad himmelsträdgård bland stackmolnens dunvita kuddar.

En fiktion i vars namn man mördar och våldtar sina medmänniskor.

En fiktion vars element öppnar för opportunistiska korpulenta triumfatorer att ledsaga samhällen och människor till fördärv.

Religion är en fiktion.




Övriga genrer av Ola VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola
Ola VIP