Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ska sköljas in och torka upp

Den svarta
stranden
slukade mina ord

Nu väntar jag


tidvattnet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 22:22



Bookmark and Share


    KalleLager
Ja! Det är väl det vi väntar på! Som fan...
2007-06-28

    Fia
Skönt skrivet. Jättebra
2007-06-27

    Fantasioffer
oj vad bra! Helt klockren. Kort och bra, nej kort och perfekt, applåd!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan