Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgikickar

Nostalgikickar,
som lyser upp som fyrverkerier i natten
Att nära det förflutna vid sin barm
och vara osäker på om det ger adrenalin
eller bara vemod

Inte ens då vi ser fyrverkerier vid ett tidsskifte
är vi säkra om det är till glädje
eller till sorg




Fri vers av Tina-sol
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 09:02



Bookmark and Share


  Effell
Usch, precis så är det ju. Man är alltid så ovetande.
2007-06-29

  Kopia
Nickade igenkännande å tänkte låta bli att kommentera! Men varför tänkte jag det när jag ler?

Är det dofterna som gör oss så nyårstokiga vid sommartid? Då när livet var oändligt?

Tack för leendet!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol