Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den rätta?

Första gången jag såg dig, visste jag att du var den rätta.
Eller jag trodde det i alla fall.
Tills den dagen kom då du visade hur det verkligen var.
Allt bara snurrade i huvudet, och det var inte de lätta.
Hur kunde du göra så? Du sårade mig djupt.
Du kan inte ha något hjärta !!

Jag trodde du var den rätta,
Allt som jag skulle berätta.
Du sårade mig, fastän du visste
Att jag verkligen älskade dig.
Du är inte den du var förut.

Jag försökte glömma bort dig.
Och den dagen kom då jag lurade mig själv
Att du inte existerade för mig.
Det var inte det lättaste jag gjort
Men jag trodde det var bäst så.
Orkade inte ta all skit en gång till.

Dagarna gick men ingenting blev bättre.
Tills den dagen du kom tillbaka.
Jag trodde att vi skapade äkta kärlek.
Jag trodde vi skulle leva lyckliga hela livet ut.
Men vår kärlek den tog snabbt slut.

Jag tog kär du tog lek.
Trodde aldrig att jag skulle må såhär.
Men nu har jag kommit på en sak,
Det är inte fel på mig, det är bara du som är feg.
Du har inte haft någon tjej.
Men det är helt okej.
För jag älskar dig för mycket,
För att ha råd att förlora dig.

Jag trodde du var den rätta,
Allt som jag skulle berätta.
Du sårade mig, fastän du visste
Att jag verkligen älskade dig.
Du är inte den du var förut.




Fri vers av Raaawrr
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 19:10



Bookmark and Share


  dalida_bl
//För att ha råd att förlora dig//

ååå vad fint!!!

Hälsningar En /D/
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Raaawrr
Raaawrr