Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


Skulle du....

Om du såg en fjäril, skulle du fånga den då?
Om du fick ett frö, skulle du vårda det väl?
Om du fick en chans, skulle du våga ta den?

Skulle du gråta, om du såg att jag grät?
Skulle du tveka, om jag kysste dina läppar?
Skulle du fly, och aldrig vända dig om?

Skulle du le, om du såg att jag log?
SKulle du dö, för dem du älskar?
Vill du dansa med mig ikväll?


Vågar ditt hjärta slå min takt?




Fri vers av sachie
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-29 21:58



Bookmark and Share


    JJ VIP
Haha! Det är vad jag kallar att bjuda upp! Grundlig efterforskning! Så man inte dansar i onödan....Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-06-30

  issac.a.m
En bra text som förklarar vad som finns i ditt hjärta..
och en undran...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie