Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min fyrkantiga box

Välmående
illamående
och tillbaka
igen

Veckan går i cirklar
humöret upp och ner
vill inte blunda
vill se mer

Ibland sticker livet ut
lite extra
man får sin kick
sedan kan man lugnt
gå in i sin fyrkantiga box
och cirklarna ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-03-23 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan