Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar om man nånsin får svar på en del frågor... pust!


prilligt frågvist

om man FÅR
göra det man KAN
om man VÅGAR
göra det man VILL?

eller om man VÅGAR
göra det man FÅR
om man KAN
göra det man VILL?

eller om man VILL
göra det man VÅGAR
om man KAN
göra det man FÅR?

eller om man VILL
göra det man FÅR
om man KAN
göra det man VÅGAR?

eller om man FÅR
göra det man VÅGAR
om man VILL
göra det man KAN?

eller om man VÅGAR
göra det man KAN
om man FÅR
göra det man VILL?

TO BE OR NOT TO BE - THAT´S THE QUESTION




Övriga genrer av Marreb
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 20:30



Bookmark and Share


    Lenac
roligt skrivet...man får verkligen tänka till...
2007-07-04

  Jojo
Kul och snyggt skrivet.
2007-07-02

  Ken Taurus
Kul! Man blir helt snurrig!
2007-07-01

  Mattias Josephson
språkgenialt!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb