Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här skrev min kompis när hon mådde som värst =/ jag tycker den är bra, och väldigt rörande


självmords-tankar

jag vill bara falla ner och dö
hänga mig dränka mig i en liten sjö
föda om på nytt som ett litet frö
leva ett normalt liv
utan att va agressiv.

jag är alltid mig själv
ibland önskar jag att jag va någon annan
alla lögner och allt svek
de va bara en lek
har alltid varit där för vänner och så
stött er då
jag vet att ni bryr er om mig
men jag känner mig utfryst
kanske inte på grund av er
eller kanske er och lite mer
jag önskar att jag hade några fler
som brydde sig mer
och älska mig mer.
leva ett normalt liv
utan att va agressiv.
jag vill bara falla ner och dö
hänga mig dränka mig i en liten sjö
föda om på nytt som ett litet frö
eller ska jag lida tills jag dör ?
självmordstankar

förlåt om jag är så sur och arg
men ingen vet vad jag har gått igenom
några blödande sträck på min handled o arm
om det händer mig något så slå larm
alla känslor som jag har på en och samma gång
allt för mig är en jätte svår sång

tänker på allt som har hänt
allting är ju helt omvänt
det jag har känt
är helt jävla fucked up
vill bara dö nu
en gång för alla
så slipper ni mig
jag som är så arg sur och så
men vill ni ha mig i erat liv ändå
eller vill ni att jag ska somna och aldrig mera vakna ?
ja det är mig ni kommer att sakna.

om inte ni skulle ha funnits
skulle jag inte stå här än idag
vissa bättre än andra
men sanna patte manda ni är dom bästa.
iallafall bättre än dom flesta.
ni gör mig till den jag är
ni gör så att jag kan bli kär.
denna vers är för er
och absolut inga fler

jag älskar er. !!!
utan er skulle jag ha legat död.
ni är det bästa




Fri vers av Raaawrr
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-07-02 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raaawrr
Raaawrr