Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du mig?



En snöflinga föll.

Den landade framför din fot.

Fortsatte du gå, eller stod du still?


En stjärna föll.

Den korsade din bana.

Såg du den, eller vände du bort blicken?


En själ snavade.

Den föll mot din famn.

Fångade du den, eller lät du den falla?






Fri vers av sachie
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-02 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie