Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billiga ikea gardiner

Jag älskade dig
och livet gick.
Du hatade mig
och tiden stannade.

Du spoorade mig
och jag föll ännu mer ner.
Alla billiga Ikea gardiners
äckliga prickar
hängde där som ett
monument av min egendom.
mitt jag.
Mitt besydlade mig.
Hur kan jag låta allt gå så långt?




Fri vers av Mini Vasilica
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-07-02 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mini Vasilica