Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en scen ur \"inget vackrare en det förflutna\"...


Inget är vackrare en det förflutna...

förförisk och lär pärlande känsla.
fingertopparna.
Känna av nervositeten.
visst fan söpp jag.
Har vi någon gång varit nyktra?
100% alkoholförgiftning.
förpestad.
lugn...lugn...
Om det vore så enkelt.
kanske.
Överhuvudtaget.
Kanalisera tankar...
Lugn...lugn...
samma.
nej...
Jo..
sluta!
vill du det?
nej.
Vi borde bada.
Söderstöms...
var vi inte lyckliga?
jo.
Utan några tankar, bara var.
Ny förälskelse.
Dekor med lager av alger.
Vi var avskallade.
vi var kära...




Fri vers av Mini Vasilica
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mini Vasilica