Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ryms i mitt hjärta

 

 

har börjat samla

det är lätt

har hittat något

enastående vackert

unikt och behagligt

värt att samla på

 

den växer sakta

säkert och tryggt

för mina ögon

ovärderlig

 

 

omätbar

 

 

skall den växa

ej innesluten

i ord formas

 

från mitt hjärta

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 23:08



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
och du i mitt...
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt