Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer skoj med livboj

Är du cellgift ?

Eller kanske är du
bara tillfälligt
benådad
med fot eller
ringboja

Det bästa är nog ändå
frihet
med
ansvar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan