Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste hon redan?

I lådan med de nedpackade julsakerna,
en lapp;
\" Sovgott till nästa jul, söta små tomtar. Hoppas att vi ses igen.\"
Hon sover redan i sommartid.




Fri vers av Tina-sol
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol