Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm i juni

Du kom gående mot mig och kysste mig så ömt och
smekte min kind och torkade min tår. Jag slöt mina ögon och du kysste mig igen
och sedan slog jag upp mina ögon och då låg jag i min
säng och allt var blott en dröm.




Fri vers av sazza
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-07-04 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza