Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tillhör inte dig.

Stop.
Här kan du inte passera.
Det här hör inte till dig.

Tyst.
Bland oss får du inte prata.
Orden tillhör inte dig.

Tyst.
Här får du inte tänka.
Tankarna hör till oss.

Stop.
Här kan du inte passera.
Området tillhör inte dig.

Du hör till den yttersta gränsen.
Att vara här bland oss,
Här hör du inte hemma.
Du får ej bli kvar.
Dina tankar och ord är konstiga.
De betyder visst ingenting.
Så ta din ryggsäck, ditt pick och pack,
och dra.
Tillbaka till ytterligheten.
För dig vill vi inte veta av.








Fri vers av sachie
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 22:36



Bookmark and Share


  Haikupeter
Utanförskap. Så bekant.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie