Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en gång

Allt annat är en upptakt,
att öva i timtal inför en konsert
och efter falska toner
vara klockren
då det gäller

eller så är...

allt annat upprepningar, flashbacks, dejavuer,
undermedvetna önskningar om återskapande

Han sa,
att man bara blir kär en gång
och jag vet inte varför jag tror honom




Fri vers av Tina-sol
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol