Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna ej på 5dagarsprognosen

Njut av dagarna då solen skiner
istället för att sucka
över dagarna då det kanske kommer regn




Fri vers av Tina-sol
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 22:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Japp helt riktigt och så solklart det kan bli av TinaSol, lev här och nu!
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol