Lite ironi, fördomar och kärlek, tanketrassel." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ironi, fördomar och kärlek, tanketrassel.


Visst kan jag det. Tror jag...

 

 

lyssna, säger mitt inre

hör kärlekens röst

 

jag ger dig små vita lappar

på dem skall du skriva dina ljuvliga tankar

från den första när du vaknar om morgonen

till den sista när du lägger dig att sova

 

skulle du få tid över

kan du färglägga lapparna

i de vackraste färger du vet

 

 

ja men...

 

 

klarar du av något annat nu...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 10:52



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
jag trasslar gärna in mig
i dina ord
tror jag...
ambivalent är dess förnamn
Gillar!
2007-07-06

  Patrik Valler
Känns väldigt rytmisk i början, men slutet känns som taget out of context. Blir lite oharmoniskt. Är ju dock inte alltid man siktar på harmoni.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt