Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ordlista nummer 2 fanns dock ordet. Tur!


Jag är så okynnig

Jag vill okynnesäta ost,
vill okynnesdricka vin
gärna i sängen
och kanske lite okynnessex
Jag vill okynnesprata i timtal
om oviktiga viktiga saker
Jag är helt enkelt okynnig idag
även om det inte existerar i ordlistan
Vill du vara okynnig med mig?




Fri vers av Tina-sol
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 11:56



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart okynnig är du, själv lunchar nu fast jag inte skulle behöva, tog bilen fast jag borde gå, men snart ska jag ge mig iväg och bara okynnescykla mil efter mil och upptäcka allt och ingenting bara av okynne!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol