Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vi sänkte oss till botten

Jag saknar oss
som vi var
när vi formades tillsammans
i vattenlinjen
innan ni började surfa
på samma vågor
och skvalpa så högt att
mina öron svämmade över
och jag inte längre orkade
simma
tills jag inte längre vågade anförtro er
mina kallsupar




Fri vers av Tina-sol
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 16:11



Bookmark and Share


  Lilmarie Mellberg
Härligt underfundig!
2007-07-07

  Effell
Nämen... *räknar timmarna bakåt* Kan den här sim- och bad-relaterade dikten ha tillkommit strax efter mitt SMS...?!
2007-07-05

  Lejonhjärtas poesi
Vackra ord om förtroenden och saknad. När man så står där på botten så kan man fastna med \"ståplats i Nybroviken\" eller kämpa sig loss och simma upp mot ytan.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol