Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även fast du inte tror det, så älskar jag dig!

Allt som va så bra, Allt som va så perfeckt, helt jävla underbart!
Du sa att du älskade mig, och jag som sa det tillbaka! och du menade det du sa, precis som jag. Alla dina fina ord, dina ord som du viskade i mitt öra!

ALLT du va, Allt du sa, Allt du gjorde!

När jag va med dig mådde jag som bäst! När jag va med dig hade jag som roligast! När jag va med dig skrattade jag som mest! När jag va med dig så va allt perfeckt!

Och så kom den där JÄVLA onsdagen, då allt förstördes!

Och allt var mitt fel! Jag vet inte varför jag gjorde så, det bara blev så.
Jag vet att det är dåligt av mig att jag inte ens har någon förklaring, men tyvärr så har jag ingen. Jag bara gjorde det.

Jag vill bara ringa till dig och be om förlåtelse, 1000 gånger om. Även om det inte hjälper så skulle jag göra allt för att få en andra chans, allt för att få dig tillbaka!
Du är den underbaraste killen som finns på hela jävla jorden!
Jag önskar att jag hade åkt hem den där torsdagen då det va som planerat, då hade allt det här aldrig hänt!

När jag tänker tillbaka på tiden som va, det va DU&JAG JAG&DU!
Och allt va underbart!

Om jag bara hade åkt hem! då hade det fortfarande varit du&jag jag&du
Då hade jag fått höra din röst varje gång du ringde och börjat din fras med-Hej älskling! Men nej! för nu är det inte alls så, du hatar mig och jag älskar dig!

Det är nu jag inser att det är DU, Rasmus jansson som jag älskar! som jag vill ha, som jag skulle göra allt för!

Men jag kan inte göra det ogjort, nu är det så här och jag kommer att få leva med det....
Och i stället för att försöka komma över det så får jag försöka leva med det.

Men rasmus du ska veta att jag älskar dig, och kommer alltid att göra! du är,var kommer föralltid att vara den rätte för mig!




ÄLSKAR DIG!
♥RASMUS JANSSON♥




Fri vers av fridws
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 20:09



Bookmark and Share


  Ken-ett
Olycklig kärlek
och en föklaring i dikens form
Om du hade åkt hem
kanske du inte ens funnits nu
något värre kanske hade hänt
allt som händer har en mening
tror jag
och leder mot ett mål
som du innerst inne vill
Om finns inte...
för om har aldrig hänt
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

fridws
fridws