Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gav mej hopp att få börja leva igen

Du tände ljuset.
Du tände ljuset, som öppnade mina ögon för världen igen.
Jag sitter inte i mörkret längre, för du tände ljuset. Du gav mej hopp om att få tillbringa ljuset med dej. Du drog upp mej från mina mardrömmar, bort från mörkret, bort från det kalla. Jag kände mej lycklig, kände mej glad, kände mej älskad, kände mej behövd.
Men en sak som jag inte trodde , att du kunde släcka ljuset, lämna mej i mina mardrömar, lämna mej i det kalla, lämna mej för att inte få känna kärlek, inte få känna mej behövd. inte få känna mej menad.
Jag visste inte att du kunde släcka ljuset lika snabbt som du tänt det.
Du gav mej hopp, men du släckte ljuset....




Fri vers av fridws
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridws
fridws